Thema "Disney" (2024)

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

Voor de optocht met de fiets, step of lopend door Pernis is dit jaar het thema "Disney". Start van de optocht is bij de muziektent op het Arie den Arendplein, alwaar de route zijn zijn weg zal vervolgen via de Willem Weysingel, Ring, van Zyll de Jongstraat, G.A. Soetemanweg, Velsenaerstraat, van Drimmelenstraat, Burg. Beyenstraat, Burg. Verduijnstraat, Schuytstraat, Vrijlandtstraat, den Brommertstraat om zo weer uit te komen aan het Arie den Arendplein.

Omwonendenavond inwoners Pernis

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

Shell Energy and Chemicals Park Rotterdam, een van onze sponsors organiseert op woensdag 22 mei een omwonendenavond voor de inwoners van Pernis

Start van deze avond per bus is om 19.00 uur bij de Bonte Koe.

Thema "Kings and Queens" (2023)

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

Thema "Kings and Queens"

Het thema dit jaar is "Kings and Queens" en geldt voor heel Rotterdam, daar onze Koning en Koningin dit jaar Rotterdam bezoeken voor de viering van Koningsdag 2023! Wij, in Pernis vieren onze eigen Koningsdag op diverse locaties in het dorp. Het programma is voor jong en oud!

Nog 2 marktkramen beschikbaar!

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

Zoals ieder jaar zijn er natuurlijk weer kramen te huren. Er zijn nog 2 kramen beschikbaar, dus mocht u een kraam willen huren wees er dan snel bij!

De kosten voor het huren van een kraam bedragen €20,-.

Stuur snel een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voordat er geen kraam meer beschikbaar is!

We mogen weer na 2 jaar!

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

We mogen weer na 2 jaar Koningsdag vieren in Pernis!

Eindelijk na 2 jaar mogen we weer Koningsdag vieren in Pernis. Allereerst bedanken we onze sponsoren voor hun bijdrage om het feest compleet te maken. Verder hebben we deze Koningsdag lokaal gehouden zie het programma voor meer informatie en tijden.

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk