Nieuw nieuw nieuw

Geschreven door Robbert van der Giessen. Gepost in Nieuws.

Koningsdag in Pernis zal dit jaar helemaal anders zijn dan dat menig van jullie gewend zijn. De afgelopen paar jaar hebben wij altijd feest gevierd bij de muziektent op het Arie den Arendplein. Dit jaar hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en hebben wij gekeken of het mogelijk was om het feest te verplaatsen naar een plek waar nog nooit een feest gevierd is.

Uiteindelijk hebben wij toestemming gekregen om dit jaar het feest te vieren aan de oever van de Maas! Maar niet alleen de locatie hebben wij aangepast, wij hebben het gehele feest aangepast! Allereerst begin het feest niet heel vroeg in de ochtend maar starten we 'pas' om 12.00u, dit betekend dat iedereen rustig kan bijkomen van Koningsnacht en dan vervolgens naar het Koningsdagfeest kan komen. Zoals al te zien was in de flyer hebben wij ook een nieuwe horeca gelegenheid. Wij zijn een samenwerking aangegaan met De Sluiskop die voor het eten en het drinken zal zorgen gedurende de gehele dag. 

Aan het einde van de dag zal de band '4 1/2 man' optreden voor een muzikale afsluiter wat gevolgd word door een spetterende vuurwerkshow!

We willen alleen niet alles in één keer verklappen dus houd de website en facebook in de gaten voor de volgende update.

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk