Honden poep

Geschreven door Robbert van der Giessen. Gepost in Nieuws.

*Speciaal bericht voor de hondeneigenaren*
Doordat dit jaar het Koningsdag feest op het gras aan de Maas gehouden word hebben wij een verzoek aan de hondeneigenaren van Pernis die hun hond uitlaten aan de op het stuk grasveld waar wij op Koningsdag met zijn allen willen lopen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om in de week voor Koningsdag (vanaf 20 april) tot na Koningsdag de poep van uw hond op te ruimen?

Wij weten dat dit een losloopgebied is en dat dit vervelend kan zijn. Des ondanks willen wij toch vragen om hier een rekening mee te houden. Wij willen namelijk voorkomen dat u en uw mededorpsbewoners in de poep stappen tijdens Koningsdag. Wij hebben wel contact met de gemeente om de poepzuiger een dag van te voren langs te laten komen, maar het is nog niet zeker dat deze ook daadwerkelijk beschikbaar wordt gesteld. Daarom willen wij een beroep doen op uw goedheid en zelf de poep een weekje op te ruimen. 
Het gaat om het gebied tussen het oude voetbalveld van Excelsior Pernis en de Radartoren. Op het overige stuk aan de Maas hoeft de poep niet opgeruimd te worden. Om het gebied duidelijk aan te geven hierbij ook even een kaartje.
Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan horen wij dit graag, wij zullen zsm antwoorden op uw reactie.

 

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk