Het gaat dan toch echt gebeuren!

Geschreven door Robbert van der Giessen. Gepost in Nieuws.

Koningsdag staat nu dan toch echt te gebeuren! Wij als commissie zijn gedurende het afgelopen jaar weer druk bezig geweest met het organiseren van het jaarlijkse Koningsdagfeest. Zoals iedereen nu wel weet hebben wij de locatie van het feest gewijzigd. Dit is helaas niet zonder slag of stoot gegaan. Onze commissie leden hebben bij sommige instanties moeten praten als Brugman om toestemming te krijgen en vervolgens ook daadwerkelijk de vergunning van de gemeente Rotterdam.

Uiteindelijk hebben wij te horen gekregen dat zelfs de burgemeester geinteresseerd is in ons mooie feest. Wij zijn dan ook zeer tevreden dat onze burgemeester Mr. Aboutaleb ons feest wilt openen! Naast de onverwachte komst van de Burgemeester hebben wij dit jaar een nieuwe band (4 1/2 men) kunnen vinden die graag de sterren van de hemel speelt voor alle bezoekers. Een andere nieuw item op de agenda is een lasershow met een speciaal thema, wat dit thema gaat zijn gaan wij nog niet verklappen natuurlijk want we moeten wel een paar verrassingen houden toch?! Als onderliggend doel willen wij de bezoekers van het feest ook educateren over verontreiniging en wat er gedaan kan worden tegen verontreiniging door zowel u als bedrijven.

En, na jaren van afwezigheid, zijn wij er in geslaagd om het vuurwerk weer terug te krijgen in Pernis als afsluiter van het feest.

Verder zijn wij erg blij met de verschillende vrijwilligers die zich hebben aangemeld om te helpen op Koningsdag. Naast onze zeer gewaardeerde sponsoren kunnen wij geen Koningsdag vieren zonder de inzet van de vrijwilligers.

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk