Nieuws van de werkgroep Koningsdag!

Geschreven door Koningsdag Crew. Gepost in Nieuws.

De werkgroep Koningsdag Pernis bestaat uit Jan Vijfvinkel, Jan van Kampen, leden van de Stichting RJ Paints, Muziekvereniging OBK, Gymnastiekvereniging Turnlust, Toneelvereniging De Schouwspelers en Studio 4Motion.

Allereerst danken wij de leden die vorig jaar het Feest aan de Maas hebben georganiseerd. Het was een hels karwei om alles in goede banen te leiden. Helaas, door verschillende inzichten van een ieder is de oude werkgroep uiteen gevallen. Gelukkig zijn er andere organisaties opgestaan en zal er op vrijdag 27 april 2018 weer een Koningsdag op het Arie den Arendplein en op het speelterrein aan de Boonstraat gehouden worden.

Ook vindt de optocht weer plaats door het dorp met begeleiding van OBK! De Bloemenmarkt van OBK vindt ook weer plaats van 09.00-12.00 uur.

U kunt ook één van de 15 kramen huren , die op Koningsdag beschikbaar zijn. Kosten bedragen 15 euro per kraam (let op: geen etenswaren!). De kramen staan op het plein van 10.00-17.00 uur en kunnen gehuurd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk tot en met 10 april 2018 (of totdat ze op zijn, natuurlijk).

Er vinden allerlei optredens plaats van de lokale verenigingen en DJ Gijs draait de hele dag. De middag wordt besloten door de allround band *Lekker*.

Meer informatie over Koningsdag Pernis volgt via Facebook: Koningsdagpernis, de website www.koningsdagpernis.nl of via PernisOnline.

Begin april wordt het programma, met daarin ook alle sponsors, huis aan huis in Pernis bezorgd.

Inlichtingen over programma sponsoring kunt u richten aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Best World Bookamker williamhill.com reviewbbetting.co.uk